Bizim İşimiz Galvaniz


E-Arşiv Bilgilendirme
2017-01-16 19:32:00

Değerli İş Ortağımız;
 

Ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için bireysel ve kurumsal olarak yapabileceğimiz pekçok şey mevcuttur. Bizler Galva Metal San ve Tic. A.Ş. olarak, kuruluşumuz itibariyle ülkemize olan sorumluluklarımızı yerine getirmeyi hedef edinmiş bir firmayız. Duyarlılığımız gereği sizlere kısaca sebeplerini de açıklayarak 12.01.2017 itibariyle yeni bir karar aldığımızı gururla paylaşmak istiyoruz.

SİZE HABERLERİMİZ VAR : Ülke ekonomisine katkımızın daha da artması, sağlıklı nesillerin yetişmesine destek olma arzumuz; doğaya olan saygımız gereği 12.01.2017 tarihi itibariyle e-arşiv sisteminde faturaya  geçmiş bulunuyoruz.

 

BİRLİKTE YAPMAMIZ GEREKEN : Kararımızı sizinle paylaşmamız sonucu, aynı bilinçle bizlerle işbirliğinde olacağınızı umuyor; bizimle yapacağınız ticaretinizde, adınıza E-Arşiv olarak düzenlenerek gönderilen faturamızı, tarafınıza elektronik ortamda iletmeyi planlıyoruz . Karşılıklı işleyecek olan bu sürece başlanabilmesi için tek yapmanız gereken; e –arşiv olarak düzenlenen faturamızın tarafımıza vermiş olduğunuz elektronik posta adresinize iletilmesini “kabul ettiğinizi” tarafımıza bildirmek olacaktır.

  

UNUTMAYINIZ Kİ;

  • - Geri dönüşüm oranını arttırarak kağıt ithalatı azaltılabilir ve ülke ekonomisine fayda sağlanabilir. Böylelikle kağıt üretimİ için harcanan yüksek enerji ve su tüketiminden tasarruf sağlanmış olur.

  • - Geri dönüşüme kazandıracağımız 70 kg kağıt ile 1 ağaç kurtarabiliriz. Kurtardığımız 1 ağaç ise günde 3 insanın tükettiği oksijeni üretebilir.

1 ton kağıt hamuru için 2 ton ağaç gerektiği bunun için de 20 ağacın kesildiği ve kesilen 20 ağaç ile sadece 200.000 sayfa yani 80 koli A4 fotokopi kağıdı üretilebildiği bilinmelidir

« Haberlere geri dön